Is de Affiliate Marketing Revolutie een goede training om affiliate marketing te leren? In deze review laat ik zien wat je met de Affiliate Marketing Revolutie kan en of je de training wel of niet zou moeten kopen.

Je vindt hier ervaringen van mensen die net begonnen zijn en een stappenplan voor deze eerst weken dat je begint met affiliate marketing. Ook vind je ervaringen van mensen die al een aantal jaar bezig zijn. Als je net begint en je twijfelt of deze cursus iets voor jou is, dan is deze review voor jou.

Verder lees in deze review over de affiliate marketing revolutie:

 • Uit welke modules bestaat de affiliate marketing revolutie?
 • Stappenplan voor beginners
 • Ervaringen van beginners
 • Ervaringen van mensen die al langer bezig zijn

Als je net begint zit je waarschijnlijk met veel vragen. In deze review van de affiliate marketing revolutie neem ik je mee in de eerste paar maanden als affiliate. Maar eerst laat ik je zien uit welke modules de training bestaat.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De affilaite marketing revolutie is een online training waarin je stap voor stap wordt meegenomen in affiliate marketing. De videotraining bestaat uit:

 • 63 video’s
 • 7 algemene modules
 • 6 instructie modules
 • 1 inspiratie module
 • 1 module met extra tips

affiliate marketing revolutie review modules

Inhoud van de training

Voorbereiding en algemene modules

Voorbereiding 1: In de eerste video legt Jacko Meijaard uit hoe de affiliate marketing revolutie training is opgebouwd en welke (gratis) tools je nodig hebt. Daarnaast verwijst hij naar het forum van Internet Succes Gids. Hierover later meer.

Inspiratie module: De volgende module is de inspiratie en motivatie module. In deze video’s vertelt Jacko je over de juiste mindset die je nodig hebt om succesvol te worden met affiliate marketing. Hij geeft je een aantal tips en praktische informatie over die je nodig hebt.

Module 1: De eerste module is opgebouwd uit 8 video’s. In deze video’s leer je precies wat affiliate marketing is, je leert welke affiliate netwerken je kan gebruiken en welke producten je moet promoten. Vervolgens ga je echt aan de slag. Je gaat je domeinnaam registreren.

In de laatste twee video’s bespreekt Jacko Meijaard Marketheme 2. Dit is een WordPress thema dat geoptimaliseerd is voor affiliate marketing. Het is echter niet per se nodig om dit thema aan te schaffen. De kosten hiervan zijn €67 per maand. Ook zonder dit thema kan je succesvol worden als affiliate.

Module 2: Je gaat verder met het bouwen van je website. Je leert hoe je je logo kan aanpassen, hoe je menu knoppen kan maken, hoe je de homepage bewerkt en hoe je de footer aanpast. Op deze manier word je echt stap voor stap meegenomen.

Module 3: De derde module gaat over SEO (Search Engine Optimization). Dit betekent dat je goed gevonden wordt in Google zodat er mensen naar je website komen. Je leert hier hoe je er achter kan komen welke zoekwoorden je moet gebruiken en hoe je deze verwerkt in je blogberichten. Ook leer je hoe je een artikel vorm geeft en welke titels je moet gebruiken in je berichten.

Module 4: De vierde module is een korte, maar wel een belangrijke. In deze video’s wordt uitgelegd hoe je je website live kan gaan zetten.

Module 5: In dit deel van de training wordt ingegaan op het instellen van Google Analytics. Hier kan je bijhouden hoeveel bezoekers je op je website hebt en welke pagina’s goed bezocht worden.

internet succes gids

Module 6: In module 6 leer je hoe je categorieën kan toevoegen, hoe je breadcrumbs kan activeren en hoe je een goede call to action knop maakt. De CTA knop is belangrijk voor een affiliate site, zodat het voor je bezoekers duidelijk is waar ze het product kunnen kopen dat je promoot.

Module 7: In de laatste algemene module kom je er achter hoe je nieuwe berichten kan toevoegen aan je website.

Instructievideo’s

Instructie 1: In de eerste instructie video wordt uitgelegd hoe je je domeinnaam en je hostingpakket kan registreren. Als je dit hebt geregistreerd ontvang je je inloggegevens via de mail. Vervolgens kan je WordPress installeren.

Instructie 2: In de volgende instructievideo worden de algemene instellingen van de website behandeld. Ook leer je hoe je pagina’s en berichten kan aanmaken, hoe je het thema aanpast en hoe je je aanmeldt bij Daisycon (affiliate netwerk)

Instructie 3: In dit deel van de training worden eerst verschillende SEO principes uitgelegd en hoe je zoekwoorden kan vinden. Daarnaast wordt een SEO analyse besproken en hoe je SEO toepast op afbeeldingen.

Instructie 4: In de vierde instructie video wordt uitgelegd hoe je affiliate marketing toepast op je artikelen en hoe je producten in je blogberichten kan promoten.

Instructie 5: In deel wordt e-mailmarketing behandeld. Jacko begint met een introductie over e-mailmarketing en vervolgens legt hij uit hoe je een e-mail adres kan aanmaken en hoe je een e-maillijst kan opbouwen.

Instructie 6: In de laatste instructie video’s wordt LeadPages behandeld. LeadPages is software die je kan gebruiken voor het maken van landingspagina’s en pop-ups.

Extra Module: In de laatste module legt Jacko Meijaard je uit hoe je het schrijven van teksten kan uitbesteden aan tekstschrijvers.

‘Heb je alle video’s bekeken? Dan gaat het echt beginnen, want dat ga je echt aan de slag met jouw eigen affiliate website’

Niche bepalen

Voordat je met je website kan beginnen moet je bepalen in welke niche je actief wil worden, denk aan gezondheid, geld verdienen, sport, muziek, tuinieren enz. Hoe specifieker je je niche kiest, hoe makkelijker je goed kan scoren in Google. Stel jezelf de volgende vragen bij het kiezen van een niche:

 1. Waar liggen mijn interesses?
 2. Wat vind ik leuk om te doen?
 3. Waar ben ik goed in?

Je maakt het jezelf een stuk makkelijker als je een niche kiest waar je zelf geïnteresseerd in bent, wat je leuk vindt of waar je passie voor hebt. Als je content gaat maken (blogs, video’s, artikelen) dan is het veel makkelijker en leuker om dat te doen over een onderwerp waar je echt geïnteresseerd in bent.

Wil je meer weten over hoe je een goede niche vindt? Lees dan Hoe vind ik een niche?

Producten kiezen

In module 1 van de affiliate marketing revolutie vind je de video  ‘welk product ga je promoten?’. In deze video legt Jacko uit hoe je producten kan selecteren met PayPro. Je kan ook gebruik maken van andere affiliate netwerken:

Kies meerdere producten

Als je op zoek gaat naar producten die je wil promoten, kies dan meerdere producten. Beperk jezelf niet maar tot één product. Het kan namelijk gebeuren dat de producteigenaar besluit dat hij het product niet meer wil laten promoten. Als dat gebeurt, zit jij zonder product. Kies daarom altijd een aantal verschillende producten om te promoten.

Website bouwen

review affiliate marketing revolutie website

In de affiliate marketing revolutie video’s wordt veel aandacht besteed aan het bouwen van je affiliate website. Dat is natuurlijk niet zo maar. Het bouwen van je website is een belangrijke stap als je aan de slag gaat met affiliate marketing.

Content maken

Als je een tijdje bezig bent met affiliate marketing en je website staat, dan ga je je vooral bezig houden met het maken van goede content: blogs, video’s en andere vormen van content. Probeer elke week een nieuw artikel op je website te zetten, zodat je website door blijft groeien. In de praktijk zal je dus het meeste van de tijd bezig zijn met het maken van content. Daarom is het belangrijk dat je een niche heb gekozen waar je zelf interesse in hebt.

Wat ga je de eerste maanden doen:

Misschien is het allemaal wat veel, daarom een kort overzicht van wat je in de eerste maanden als affiliate gaat doen. Je begint met het kijken van de video’s van de affiliate marketing revolutie. Daarna ga je je niche bepalen en zoeken naar producten om te promoten. Vervolgens ga je aan de slag met het maken van je website. En daarna ga je elke week nieuwe content op je website zetten, zodat je meer en meer bezoekers krijgt.

 1. Video’s bekijken affiliate marketing revolutie
 2. Niche bepalen
 3. Producten bepalen
 4. Website maken
 5. Content maken

Internet Succes gids forum

Het Internet Succes Gids forum is een forum voor mensen die actief zijn met affiliate marketing. Het forum heeft bijna 10.000 leden en er worden dagelijks tientallen vragen gesteld en beantwoord.

affiliate marketing revolutie ervaringen leden

Affiliate marketing revolutie ervaringen

Ik heb een aantal ervaringen van de affiliate marketing revolutie voor je op een rijtje gezet

affiliate marketing revolutie reviewsamr reviews
affiliate marketing revolutie reviewamr review

Conclusie affiliate marketing revolutie

In deze review van de affiliate marketing revolutie heb je kunnen lezen wat de affiliate marketing revolutie inhoudt en wat de ervaringen daarvan zijn.

Is dit een goede cursus? Ja, je leert stap voor stap hoe je succesvol affiliate marketing kan toepassen om online geld te verdienen. Uit alle ervaringen hierboven blijkt dat dit zeker mogelijk is.

Minpunten

 • Het kost tijd om een waardevolle website te bouwen
 • Content maken. Content is de basis om bezoeker naar je website te krijgen, daarom zal je altijd content moeten blijven maken. Je kan dit zelf doen of uitbesteden

Pluspunten

 • Geen technische kennis nodig
 • De videotraining wordt up-to-date gehouden met nieuwe video’s
 • Toegang tot forum voor al je vragen
 • Mogelijkheid om online geld te verdienen
 • Je kan gelijk beginnen

 

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De affiliate marketing revolutie is een videotraining waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je geld kan verdienen met affiliate marketing.

Wat kost de affiliate marketing revolutie?

De affiliate marketing revolutie kost €47

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is de oprichter van Internet Succes Gids. Hij heeft de affiliate marketing revolutie videotraining gemaakt.

Is er een niet goed geld terug garantie?

Je hebt het recht om binnen 30 dagen je geld terug te vragen.

Waar kan ik de Affiliate Marketing Revolutie kopen?

Je kan de affiliate marketing revolutie kopen via deze link