Sta je op het punt om een hostingpakket of een domeinnaam aan te schaffen bij Neostrada? In deze review lees je alle voor- en nadelen, mijn Neostrada ervaring en ervaringen die ik online ben tegenkomen.

Wat doet Neostrada?

Je bent als het goed is opzoek naar een hostingpakket of je wilt een domeinnaam aanschaffen en dus ben je terechtgekomen bij Neostrada. Dus waarschijnlijk weet je wel wat ze doen, maar in het kort. Neostrada heeft de volgende producten:

  • Domeinnaam registratie
  • Hostingpakketten
  • Domeinnaam verhuizen
  • Reseller hosting
  • Hosting voor WordPress
  • Hosting voor Magneto, Joomla! en Drupal
  • Cloudhosting
  • SSL-certificaten

Dat is heel wat, maar de belangrijkste zijn domeinnaam registratie en hostingpakketten. Neostrada biedt 3 verschillende pakketten voor het hosten van je website: starter, business en professional. Uiteraard geldt hoe ‘professioneler’ je pakket, hoe completer en natuurlijk ook hoe duurder het wordt. Zeker als je net begint met het maken van een website is het starter pakket meer dan voldoende.

Neostrada prijzen hosting

Hostingpakket en prijzen Neostrada

De prijzen per extensie verschillen, maar voor de extensie .nl betaal je bijvoorbeeld €1,95 en voor .be betaal je €2,95. Andere extensie zoals .com, .de en .eu vallen iets duurder uit. Check hier gelijk wat jouw extensie kost: www.neostrada.nl

Als je niet weet voor welke extensie je moet kiezen is het advies om de meest logisch extensie te nemen. Ben je alleen actief in Nederland? Kies van .nl. is je website gericht op internationaal publiek? Neem dan .com. Het zelfde geldt voor .eu.

De prijzen voor hosting bij Neostrada beginnen bij €3,00 per maand. De eerste maand is €1,00, maar daarna betaal je €3,00 per maand. Het pakket dat je hiervoor krijgt heeft alles wat je nodig hebt als je een website gaat bouwen, inclusief gratis SSL-certificaat.

Mijn Neostrada ervaring

Ik heb zelf ook een hostingpakket bij Neostrada. De domeinnaam had ik eerder al ergens anders geregistreerd. Dit was voor mij gelijk het eerste waar ik tegenaan liep. Omdat mijn domeinnaam niet bij Neostrada was geregistreerd was deze niet automatisch gekoppeld met mijn hostingpakket. Via de chat van Neostrada kon ik gelijk contact opnemen met Chuck van de klantenservice. Hij kon mij precies vertellen welke stappen ik moest zetten om alles werkend te maken. Binnen 10 minuten was het geregeld en kon ik aan de slag.

Als ik ergens niet uitkom wat met mijn website te maken heeft, zoek ik vaak eerst op ‘Neostrada (probleem)’. Neostrada heeft namelijk veel verschillende artikelen om veel voorkomende problemen direct op te lossen. Als er geen artikel beschikbaar is, dan neem ik contact op met de klantenservice. Tot nu toe heeft de klantenservice mij altijd kunnen helpen als ik ergens een vraag over had.

Alles bij elkaar ben ik erg tevreden over Neostrada, maar dat is natuurlijk maar één mening. Om een goed beeld te geven van de gemiddelde ervaring bij Neostrada ben ik gaan zoeken naar meer ervaringen van klanten van Neostrada.

Andere Neostrada ervaringen

Op Trustpilot scoort Neostrada gemiddeld een 3.6 uit 5 met meer dan 200 reviews. Dit betekent dat bij 75% van de reviews op Trustpilot positief is. Op Kiyoh heeft Neostrada een gemiddelde scoren van 8.9 uit meer dan 400 reviews. Alles bij elkaar komen ze uit op een heel mooi gemiddelde.

Neostrda scoort bij 75% positief op Trustpilot en zelfs een 8.9 op Kiyoh

Voordelen en nadelen Neostrada

Dus waarom zou je voor Neostrada kiezen? Dit is wat ze er zelf over zeggen:

waarom Neostrada

Mijn Neostrada ervaring en de ervaringen die ik Trustpilot en Kiyoh heb gevonden laten zien dat bovenstaande pluspunten kloppen. Alle websites hebben onbeperkt dataverkeer, back-ups en een SSL-certificaat. Als je toch hulp nodig hebt kan je gebruikmaken van de beschikbare artikelen of van de support afdeling van Neostrada. Ze reageren snel en helpen je met je probleem. Daarnaast is het een Nederlands bedrijf. Dit maakt het chatten met de supportmedewerkers en stuk makkelijk en ze zijn gewoon op normale tijden te bereiken.

Neostrada is niet telefonisch bereikbaar. Dit kan voor sommige mensen als een nadeel ervaren worden. Daarentegen kan je direct met een medewerker contact zoeken als je ergens hulp bij nodig hebt. Ze zijn helaas niet 24/7 bereikbaar, alleen tijdens kantooruren.

Conclusie

Alles bij elkaar ben ik ervan overtuigd dat Neostrada een zeer geschikte partij is om je website te hosten en je domeinnamen te registreren. Voor €3 per maand kan je al beginnen en dan heb je ook direct toegang tot het supportafdeling voor al je vragen. Zelf ben ik niet heel technisch, maar ook dan helpt de supportafdeling je gemakkelijk van al je problemen af.